BOP – fersk norsk design!

22.02.2013

BOP ble lansert nå under møbelmessen i Stockholm tidligere i Februar. Stolen er utviklet som en eksklusiv konsertstol, men selvfølgelig har den et mye større bruksområde. Det er det Bergens-baserte designbyrået Knudsen Berg Hindenes som har designet stolen for den svenskemøbelprodusenten Offecct.

BOP er designet for USF Verftet i Bergen, en arena for musikk, teater, film og moderne kunst. USF Verftet ble åpnet i 1993, men har nylig gjennomgått en utvidelse og oppussing hvor de blant annet har fått en stor ny konserthall – med en ny konsert-stol!

En fantastisk stol der detaljene virkelig er utsøkte – alt fra sømmer til materialvalg den lette rammen. Vi gleder oss til å prøvesitte!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten