Bakklandet

29.07.2009

Bakklandet

Trondheims desidert mest sjarmerende gate er Bakklandet. Gammel trehusbebyggelse, hyggelige kafeer og restauranter og ikke minst mange rare, små nisjebutikker. Her får du designklær, gamle møbler, kunst, brukt, kruseduller, duppeditter og kruttpynt!

Sukker, Tanta tè Beate , Stella Snella og Pryd er bare noen av butikkene. Her får du alt fra såper og troll til unike klær og lommebøker av gamle melkekartonger. De fleste butikkene her har åpent både lørdag og søndag, ellers er det litt ymse… God tur!Kommentarer

Gravatar profile image

04.08.09 22:09 Emmathilda Svar

Jätte fin modeblogg har du! :)

Gravatar profile image

06.05.11 07:47 Bubi Svar

I thank you humbly for sharing your wsiodm JJWY

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten