Hope Hair

29.07.2009

Hope Hair

Konseptet rundt Hope Hair er miljøvennlig og kreativt. Møblene i resepsjonen er laget av resirkulert teak fra cruiseskipet S/S Norway og alle produkter er ammoniakkfrie, organiske og de blandes på stedet. Og så får du lett bevertning av økologisk kaffe og te!Bak Hope Hair står de energiske grunderne fra Dugg, samt to eiere fra Adam & Eva. Salongen er et tegnet av Element Arkitekter, Jan Håkon Robson står bak grafikken og Hole Design har levert stoler, belysning og tilbehør.Grafikken på speilene, skulpturell belysning, grønne planter og saueskinnsfellene er noen av elementene som skaper en uformell og fin atmosfære. Hope Hair ligger i ”Posthallen” i Oslo, og er definitivt verdt et besøk! Enjoy!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten