Strikk et skjerf i høst

27.09.2013


Nå er høstferien rett rundt hjørnet, og det er virkelig på tide å ta fram strikketøyet igjen. Det har kommet menge nye mønsterhefter med flotte modeller både fra Rauma og fra Du Store alpakka den siste tiden, og en gjenganger her er skjerf, sjal og halser i de aller fleste varianter. 

Strikker du et skjerf i høstferien er det jo dessuten en stor sjanse for at du faktisk blir ferdig med det i løpet av ferien. 

Bildene i denne artikkelen er kun et lite utvalg av nyhetene du finner hos Norsk Flid Husfliden. 

 Stikk innom din nærmeste butikk, eller kjøp både mønsterpakker, inspirasjonsbøker og garnNorsk Flids nettbutikk

Kommentarer

Gravatar profile image

12.04.16 08:41 Sanjay Gupta Svar

Dear Sir / Madam, We are from India the manufacturers of Eco Friendly buttons & shawl pins made of horn, bone, wood , coconut & sea shell . To see our collection, kindly visit us at http://www.northernstar.co.in We have wide range of these products. Look forward to hear from you. Best Regards…Sanjay Gupta info@northernstar.co.in Some of our customers are : - Blue Menthal lansing Co. - USA ,.Buttons Etc. - USA, H A Kidd & Co. - Canada , Cewec - Denmark , Giannopouloi Ltd. - Greece, Jim Knopf - Germany , Mueller Knopf - Austria, Alpaca Yarn - New Zealand , Deknofa - Netherlands

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten