Nyt vinteren – med føttene trygt plantet på bakken.

11.01.2012

Nyt vinteren – med føttene trygt plantet på bakken.

For det er vel ingen hemmelighet at det norske klimaet er hardt, spesielt på vinteren. Og det er vel heller ingen hemmelighet at det til tider er vanskelig å komme seg frem trippende å isen, og at det er jævlig vondt når du detter og slår skinka rett i isen!

Men heldigvis er det sånn som Nordic Grip selv sier: utfordrende forhold gir inspirasjon til gode løsninger. Og serien med brodder fra Nordic Grip er virkelig en god løsning på problemet. Her finner du en bred kolleksjon med brodder til hverdag og fest og løping. Og som seg hør og bør da er Nordic Grip er testet under ekstreme forhold så vel som i byen – og ble selvsagt lansert på IceBar tidligere i vinter.

Så nyt vinteren! Med føttene trygt plantet på bakken, enten du er på løpetur eller tripper rundt i upraktiske høyhelte sko.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten