Et skandinavisk designet døgn – nå selvsagt også som en (gratis) app

09.09.2011

Et skandinavisk designet døgn – nå selvsagt også som en (gratis) app

Den norske klokkeprodusenten CogniTime har vakt oppsikt med Døgn – et unikt klokkekonsept som verken er digitalt eller analogt. Døgn viser rett og slett tiden på en enklere og mer intuitiv måte – med en 24 timers visuell tidslinje.

Døgn ble lansert i oktober i fjor, etter 5 år med forskning og utvikling, og nå har den altså kommet i en egen app-versjon for iPhone og iPad. Og for alle som her lyst til å teste den og lære seg å se døgnet på en ny måte er det bare å laste den ned her – helt gratis!

Ideen bak den revolusjonerende klokken Døgn stammer fra en oppfinnelse som skulle gjøre det lettere for funksjonshemmede å lese tiden. Likevel er det få spor av medisinteknisk hjelpemiddel i Døgn som står ut i mengden med sitt stilrene skandinaviske design… Et prakteksempel på design for alle!

Kommentarer

Gravatar profile image

09.09.11 16:03 ingalomi Svar

wow!!!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten