Passion, heart and soul

04.05.2012

Er det mulig å ha et lidenskapelig forhold til en skipose? Ja sier Douchbags. Eller nærmere bestemt entusiastene bak merket.  Det var felles lidenskap til fart, pudder og bølger som førte skilegenden Jon Olsson og  entrepenøren Truls Bratås sammen under  en uke med ski på bre og bølgesurfing på vestlandet.

Der ble ideen til Douchbag født: Smarte, tekniske og funksjonelle bager/poser for oppbevaring og transport på jakt etter nye ekstreme opplevelser verden rundt. Etter hvert kom snowboarder Erling Magnus Solheim med på laget, og i 2011 var selskapet for alvor etablert. 

I dag er de basert i Hedmark. Hvis du lurer på hvor du kan kjøpe din Douchbag, er det bare å ta en titt på nettsiden deres. 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten