Årets julekjoler – I norsk design

14.11.2013


Det er jo en klassiker at alle ønsker seg en ny kjole til jul. En ny julekjole! I år er Mette Møllers kolleksjon perfekt til dette. Hvis det er ett ord som kan oppsummere vinterens kolleksjon fra Mette Møller, er det femint. 

Den mest feminine kolleksjonen til nå, i følge designeren selv. Som alltid er det lagt stor vekt på et minimalistisk og stilrent uttrykk, med høy kvalitet i både materialer og de fine detaljene. 

Mette Møller gir deg en perfekt kombinasjon av funksjonelle og elegante klær, tilpasset årstiden og enkle å kombinere. En fin kommentar til høstens feminine trender i motebildet. Kolleksjonen finner du hos Norsk Flid Husfliden, i butikkene over hele landet og i den nye nettbutikken.

Ever bubble dress mette millerFrances slip dress underkjole mette mollerEver wrap dress mette moller

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten