Mette Marit-effekt for Siri Brodersen?

22.11.2013


Vår designinteresserte prinsesse er en god pekepinn på neste snakkis på designfronten. Straks hun viser seg i noe fra norske designere, følger både presse og de designinteresserte godt med. Så når det ryktes at prinsessen har valgt en veske signert Siri Brodersen, er det godt nytt for den spennende designeren. 61 er det minimalistiske navnet på den aktuelle vesken, og som navnet tilsier er dette nr 61 i en stram og stilren kolleksjon vesker i eksklusive skinnkvaliteter. 

Kolleksjonen kjennetegnes av en fin ballanse mellom det elegante og funksjonelle, karakteristisk for skandinavisk design og perfekt for en norsk hverdag hvor en veske skal kunne følge deg gjennom alle de situasjoner og gjøremål dagen bringer. 

Siri Brodersen er av mange norske designere du møter i Norsk Flid Husfliden. Kjøp kolleksjonen i nettbutikken, eller besøk en av våre butikker.

Siri Brodersen 66 Nappa DuneSiri Brodersen 61 Nubic

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten