Lilleba

23.10.2013

Lilleba er nå ute med ny høstkolleksjon - nattøy og undertøy til hele familien som er mykt og rått på en gang! Her er som vanlig ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Alt fra design, materialer, produksjonsprosess og etikken er på plass. Akkurat slik vi forventer det fra et fremtidsrettet merke som Lilleba. 

Klærne er laget i bambusfiber, et unikt materiale som holder huden tørr. Bambus suger fukt, ventilerer og er eventyrlig mykt. Den dyrkes uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel. Pur hverdagsglede for deg og de du er aller mest glad i - mykt, lekkert og nostalgisk rått.

Som medlem i IEH – Initiativ for etisk handel – er LilleBa en pådriver for etisk handel og forbedringer i arbeids- og produksjonsforhold i hele verdikjeden. Den samme tydelige verdiorienteringen kan vi se i den kvaliteten som kjennetegner Lillbas fine kolleksjoner. 



Det er et like bevisst valg fra vår side, når vi har valgt å satse på Lillba i Norsk Flid Husfliden – til glede for alle kvalitetsbevisste barn og voksne som setter pris nattøy og undertøy laget med omtanke for både menneske og miljø. Stikk innom og opplev de nydelige plaggene og kvalitetene i en av våre butikker, eller se hele vårt store utvalg i nettbutikken vår – hvor du kan bestille dem rett hjem til deg! Velkommen.

 


LillebaLillebaLilleba

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten