Cecilie Melli – Norsk design til jeans, bryllup og melodi Grand Prix.

07.06.2013

Cecile Melli ble startet i 2004 – av Cecilie Melli selvfølgelig. En norsk designer med øyne for detaljer og silkebånd, glitrende steiner, feminine silhuetter og morsomme små historier.

Cecilie Mellis vakre smykker og tilbehør passer like godt til den fineste kjolen som til jeansen. Og bryllupskjolene er et magisk kapittel i seg selv. Akkurat så romantisk og drømmende som seg hør og bør til et av livets vakreste dager.

I år utvidet også Cecilie Melli sitt repertoar - Russlands kandidat i Melodi Grand Prix , Dina Garipova, brukte en kjole designet av Cecilie Melli i sin opptreden!

Av accessoirer finner du et enormt utvalg hos Cecilie melli. Alt fra øredobber, silkesjal, ringer, armbånd, vesker og smykker… Som en godteributikk for alle oss som elsker sånt. Og inspirasjonen finner Cecile i alt fra den norske faunaen til ekstravagante moteikon – det er nok akkurat dette som gjør utvalget så spennende, og som gjør at du alltid finner noe enten til deg selv eller en annen.

Det beste stedet for å se, prøve og kjøpe produktene til Cecilie Melli er nok på Cecilie Melli Shop i Nedre Slottsgate 15, men det finnes 18 forhandlere av hennes produkter rundt om i landet også – heldigvis for alle som ikke er i Oslo. Du finner forhandleroversikt her. God fornøyelse.

Kommentarer

Gravatar profile image

11.06.13 07:48 Gry Svar

Så fine klær og herlige smykker!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten