Bergen har alt(?) – til og med en god løsning på 213 regndager i året

13.06.2013

Nyt Bergen – og nyt regnet! Blæst ByLillebøe er en regntøykolleksjon med alt du måtte trenge mot (eller for?) regnet: Sydvester, støvler, regnfrakker, paraplyer og litt til… Så nå er det ikke lenger en unnskyldning at man ikke kan se bra ut fordi regner.

Løsningen på å pynte seg i norsk design i regnet er det designeren Lisbeth Lillebøe som har gitt oss. Hun har ikke ovverraskende bodd hele sitt liv i Bergen - verdens beste regnlaboratorium. Og når du bor i en by hvor det regner 213 dager i året, kan du like gjerne nyte det. Kolleksjonen er fargerik og morsom, som et lite solgløtt i regnet – i tillegg til at den er veldig praktisk da.

Kolleksjonen har til nå hatt stor suksess både her hjemme i regnfylte nord, men også internasjonalt, og fikk Merket for God Design i 2008.

Blæst ByLillebøe får du nå i alle Norsk Flid Husfliden butikker over hele landet, og du kan til og med kjøpe den på nett i den nye nettbutikken til Norsk Flid Husfliden! Enjoy Bergen – Enjoy the rain!

Kommentarer

Gravatar profile image

14.06.13 11:54 Peder Svar

Fin nettbutikk :)

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten