Mardou & Dean – en favoritt blant kjendiser i Hollywood, og mange av oss her hjemme!

31.05.2013

Det sies at ingen blir profet i sitt eget land, men Mardou & Dean har blitt favoritten til kjendisene i Hollywood så vel som oss vanlige dødelige her hjemme i Norge.

Designerduoen har holdt på siden 2007, og lager jeansen som alle vil ha. Kolleksjonen er variert, men basen er denim, skinnjakker og basics. Målet har hele tiden vært å utforme en garderobe av unike, skreddersydde plagg, og de har på kort tid etablert seg som en av de virkelig store norske motesuksessene.

Mardou & Dean selger nå klærne sine i over 45 butikker i både inn- og utland, men selve flaggskipbutikken ligger i en sidegate til Bogstadveien i Oslo, nærmere bestemt Sorgenfrigaten 17. Det anbefales å ta en tur innom!

Alle bilder er hentet fra Mardouanddean.com

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten