Siri Brodersen gjør hverdagsdagene bedre

25.04.2013

Det begynte med vesker for Lyngør-designeren Siri Brodersen. Vesker har hun designet siden 2011, og nå er hun også ute med egen kleskolleksjon. Som alltid handler det om å gjøre hverdagene enklere og bedre med gode, funksjonelle plagg som du kan leve og føle deg vel i.

Hverdag er et honnørord for Siri Brodersen, som designer nettopp for den – eller hverdagsdagene som hun kaller det – og for deg. Kolleksjonen består av gode basisplagg som det er enkelt å kombinere og bruke gjennom innholdsrike og skiftende dager.

Hun vil gi deg en god følelse når du titter inn i klesskapet og finner fram det du vil ha på deg akkurat i dag. Klærne skal kunne gi deg et lite løfte når du trenger det, og bidra til at du føler deg fin, vel og glad. Hver dag. Siri Brodersen vil mye med sitt klesdesign, og klarer det.

Hvis du vil gi dine egne hverdager et løft, kan du stikke innom Norsk Flid Husfliden og se kolleksjonen der hvor både veskene og den nye kleskolleksjonen er på plass i butikken.

Kommentarer

Gravatar profile image

24.06.13 03:30 Åse Svar

Kommentar til forrig innlegg her: Immigrantene har da ikke eneretten på eks. løse bukser + tunika, selv om folk (muslimer, hinduer, sikher og kristne) fra Punjab går mye i det. Om det er inspirert av østlig klesskikk, er det da ingen som forsøker å "tvinge muslimsk design på massene"! Get a grip :-/

Gravatar profile image

05.08.13 19:08 Hege Svar

Elsker både vesker og klærne fra Siri B. Har to sett tunika og kjole. Alt i deilig ull, ett sett i blått og ett sett i sort;)). Har brukt det masse og har fått mye skryt;)))

Gravatar profile image

13.08.13 19:42 Ellen Svar

Enig med Hege. Super kolleksjon!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten