Retrostrikk fra Tine Solheim. Eksklusivt for Norsk Flid Husfliden.

28.09.2010

Retrostrikk fra Tine Solheim. Eksklusivt for Norsk Flid Husfliden.

Forrige gang var det Arne & Carlos. Denne gang er det Tine Solheim som designer en eksklusiv strikkekolleksjon for Norsk Flid Husfliden. Sonja heter kolleksjonen, som består av kort og lang damegenser, lue med topp og poselue, leggings, votter og skjerf.

Tine Solheim har bakgrunn fra prestisjetunge École de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne og praksis fra Per Spook i Paris og har hentet inspirasjon fra tradisjonelle strikkemønster i arbeidet med kolleksjonen. Den finnes i flere fargekombinasjoner og selges som strikkepakker i Norsk Flid Husfliden med oppskriftshefte, merke og alpakkagarn fra Du Store Alpakka.

Kommentarer

Gravatar profile image

06.05.11 09:19 Carrieann Svar

Posts like this brghietn up my day. Thanks for taking the time.

Gravatar profile image

18.01.13 14:10 Ane Sørine Brandt Svar

jeg vil gerne have opskriften

Gravatar profile image

30.01.13 13:30 Ane Sørine Brandt

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten