Norske alver i Paris

12.09.2013


Si alv, så tenker mange Wik og Walsøe. Og nå fikk også Paris oppleve designerne bak det populære alveporselenet på nært hold. Den internasjonale lanseringen av designstudioet Wik og Walsøe fant nylig sted i den norske ambassadørens residens i Paris. 

De mange fremmøtte kunne også glede seg over den nye glasskolleksjonen Dugg. Dette er den første glasskolleksjonen fra de suksessrike designerne som på imponerende vis har bygget opp en merkevare rundt sitt design og sine populære porselenskolleksjoner.

En av disse er Rustik, et nyskapende service i 13 deler med umiskjennelig signatur fra det unike designuniverset. Rustik kan du nettbutikken Norsk flid husfliden.Rustikk serienRustikk serien

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten