Luftig lampedesign

11.05.2012

Northern Lighting gjør det igjen. Denne gangen med Aerodrome – ei lampe som med sitt spennende design er inspirert av flyturbiner og skandinaviske designere som Panton, Saarinen og Jacobsen. Den er laget for å tilpasse stemningen i rommet.

Aerodrom er ei lampe som krever sin plassering, og det har den etter vår mening all grunn til. Lyset skaper en stemning som får frem alle nyanser i rommet. Den skaper en atmosfære som passer for alle som ønsker seg en bit av den eksklusive livsstilen.

Lampen er laget av aluminium og silikon, og den kommer i flere sterke farger som mørk grå, hvit, rød, grønn og sort. Aerodrome er lampa som setter standarden i hvilket som helst rom, som imponerer og inspirerer.

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten