Sølv bringer lykke

25.04.2012

Sylvsmidja på Voss er ikke bare Norges ledende produsent av bunadssølv. De står også bak den populære smykkeserien Lykke. En vakker og innholdsrik kolleksjon med  sølvsmykker – krydret med ferskvannsperler og  swarowskistener.

 

Serien er supplert med en ny gutteserie med slipsnåler og mansjettknapper.

Med inspirasjon fra tradisjonsrikt bunadsølv i møte med moderne design og formspråk, er dette blitt en dynamisk og spennende kolleksjon. Og ser du nøye etter, vil du se at herrekolleksjonen også har hentet inspirasjon fra skisporet som en naturlig del av den bratte og vakre naturen vi forbinder med Voss. 

Det er mye glede i et vakkert sølvsmykke, men navnet bak serien spiller også på  sølvets lykkebringende egenskaper i følge tradisjonen.

Kolleksjonen finner du i Norsk Flid Husfliden. Stikk innom og la deg glede. Eller finn noe du kan glede andre med.

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten