Alvene kommer igjen

23.05.2012

Alven har vært med helt fra debutkolleksjonen til den suksessrike designerduoen Wik & Walsøe. Den lille populære alven er nærmest blitt en signatur, og når de feirer 5 års jubileum er det ikke overraskende at den igjen er stjernen. Denne gang kledd i ekte gull. Og som alltid et symbol på drømmer og håp – og troen på det umulige.

Det er ikke bare Alveserien i Gull som er nytt i vår. Både Whitewood-servicet og serien Lys i benporselen er blitt supplert med nye deler.  Whitewood har fått et nytt ovalt fat og en mugge. Lys har fått hele fem nye deler; en oval asjett, en liten mugge og en bolle og to vakre kanner for kaffe og te. 

Wik& Walsøe er en perfekt gave til et sommerbrylup. Og minst  like perefkt som en sommergave til deg selv. Så da er det bare å stikke innom nærmeste Norsk Flid Husfliden å glede seg over nye og gamle stjerner i den fineste porselen og vakkert gull fra wik og walsøe.

Kommentarer

Gravatar profile image

30.05.12 18:56 Inger Lise Svar

Nydelig porselen til hverdag og fest!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten