Figgjo dekker Måltidets Hus

23.10.2009

Figgjo dekker Måltidets Hus

I resepsjonen til Måltidets Hus blir man møtt av en tre etasjer høy vegg dekket som et vertikalt selskapsbord. Kombinert med ikoniske Figgjo-servise av organisk utformede tallerkener og skåler, er veggen dekt med laminert tre som forestiller en linduk. Tømmeret er gravert med spøkelseskikkende sølvtøy og glass, med en klassisk stolrygg på toppen av veggen som fullstendiggjør illusjonen av et vertikalt bord. Måltidets Hus er et nasjonalt kompetansesenter for mat og rommer 14 matrelaterte bedrifter. Måltidets Hus skal være et koblingspunkt mellom næringsbedrifter og forskningsmiljøer. Det er Ralston & Bau som ble gitt i oppdrag fra Figgjo å lage den permanente installasjonen, som stod klar til åpningen nå i september.Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten