Sylvsmidja – mest til fest – siden 1940

12.05.2011

Sylvsmidja – mest til fest – siden 1940

Sylvsmidja på Voss har jobbet nøye og fokusert med produksjon av smykker og gaver i sølv siden 1940. I dag er de ledende produsent av bunadssølv, men også smykker og andre produkter til festen, alt i sølv selvfølgelig! Nå til 17. Mai er det kanskje fint å pynte seg litt ekstra med en 17. mai sløyfe i ekte sølv? Disse finnes i mage varianter, så her er det bare å velge seg sin favoritt! Mange byer har sin egen sløyfe, hvis du ønsker å være litt ekstra patriot. Nesten som en bunad…

Produktene hos Sylvsmidja går gjennom omfattende prosesser og her er det virkelig snakk om de små fine detaljene. Ofte kan opptil 25 personer være involvert i ett enkelt smykke! Du får produktene og ikke minst god veiledning hos Norsk Flid Husfliden.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten