10 containere. Ett galleri. Det er GAD.

04.03.2009

10 containere. Ett galleri. Det er GAD.

Ytterst på piren på Tjuvholmen finner du GAD. Et mobilt galleri for samtidskunst bestående av 10 containere. MMW Arkitekter, som står bak det unike prosjektet har valgt en form og et uttrykk som tradisjonelt har dominert dette området med klare assosiasjoner til skipsindustri og de vakre båtene som en gang ble bygget her.
MMW arkitekter følger sin egen kurs: Ny arkitektur – hvor som helst – når som helst – for hvem som helst. For er det nå egentlig slik at arkitekturen skal gro ut av stedet,? For MMW Arkitekter er mobilitet et minst like viktig stikkord, temporære installasjoner, temporære boliger, arkitektur som er mer enn rom, som er prosjekter som diskuterer arkitektur. Som Galleri GAD på Tjuvholmen.Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten