Fantastic Norway. Fantastiske Fosen.

12.03.2009

Fantastic Norway. Fantastiske Fosen.

Arkitektkontoret Fantastic Norway har fått mye oppmerksomhet for Vardehaugen. Magasinet Wallpaper er en av mange som har festet seg ved den spesielle hytten som er perfekt integrert i kystlandskapet og de tøffe værforholdene ytterst på Fosen.
Fantastisk utsikt over havet, en konstruksjon som skaper mange uterom og gir ly og beskyttelse mot vær og vind. Det første privathuset fra arkitektkontoret som ser det fantastiske i hvert eneste prosjekt. Les også hva Jonas Gahr Støre mener om norsk arkitektur i DagbladetKommentarer

Gravatar profile image

20.03.09 15:29 Pierre Svar

Kjekt med diagrammer som forklarer hvordan vær- og vindløsingene integreres. Ellers en fin post. www.bakgard.com

Gravatar profile image

23.03.09 11:31 Garcia Svar

Ikke rart de får mye oppmerksomhet! Fantastisk arkitektur i et fantastisk landskap.

Gravatar profile image

13.05.09 10:03 Siv

Herlig å se deg her inne Garcia! :) Og jeg er helt enig med deg!

Gravatar profile image

03.04.09 09:42 ine Svar

Fantastic Norway + Fantastiske Fosen. Perfekt! Og helt spesielt.

Gravatar profile image

10.05.11 16:28 Hildegerd Svar

Hvor hen på Fosen da? Ørland?

Gravatar profile image

06.01.15 18:19 Jacque Fresco Svar

Popualistisk brakkebygg? Jeg vet for lite om bygget til å dømme det, men for meg ser det ut som arkitektene har hatt hastverk. Hvordan er de innvendige løsningene (arkitektene har ikke akkurat gjort det lett for seg selv)? Jeg liker derimot prosjektet "Mountain hill cabin". Enkelt, men samtidig orgianlt. Det blir spennende å se de innvendige løsningene.

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten