Norsk Flid Husfliden Larvik åpner ny butikk på Torget 5 den 30. September!

17.09.2013

Opphavet til det som i dag er Norsk Flid Husfliden Larvik ble startet i 1938 i en liten laftet hytte på vestre brygge i Larvik. De har hatt noen lokaler siden den gang, men 30. September åpner de altså i nye lokaler på Torget 5! Her finner du et stort utvalg i norsk og lokal design – og jentene i Norsk Flid Husfliden Larvik legger stor vekt på kvalitet og kunnskap om produktene. Det er virkelig verd å høre jentene fortelle historien bak produktene du finner her. I tillegg er Vestfoldbunaden deres hovedprosjekt, og de fører i alt 8 bunader. Her finner du bunadsfaglig ekspertise og materialkunnskap - og bunadene produseres lokalt. Velkommen til en spennende åpning av en spennende butikk!

Kommentarer

Gravatar profile image

17.09.13 15:08 Henrik Svar

når åpner dere? klokkeslett altså. er det åpent for alle?

Gravatar profile image

17.09.13 17:19 Per Willy

Åpner etter planen kl 12.00!!!

Gravatar profile image

18.09.13 10:04 Henrik Svar

Takk for svar. og betyr det at det er åpent for alle klokka 12.00? ingen lukket åpning eller noe sånt? er det noen åpningstilbud?

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten