Vår 30. butikk er åpnet – på nett!

06.05.2013

Nærmere en million besøker oss i Norsk Flid Husfliden på nett hvert år, på jakt etter norsk design og produkter med solid forankring i norske håndverkstradisjoner. Det er en økende interesse for alt det spennende som skapes i Norge i dag, og vi i Norsk Flid Husfliden er stolte over å kunne bidra til å gjøre dette enda mer tilgjengelig. Vi er allerede tilstede over hele landet med våre 29 butikker, og nå åpner vi altså nettbutikk

Her finner du allerede et spennende utvalg av produkter fra Norske designere og kvalitetsleverandører, og nye produkter kommer stadig til. Vi har en egen inspirasjonsside der vi blant annet har dekket bord og satt sammen egne barnekolleksjoner – la deg inspirere av norsk design fra Norsk Flid Husfliden! Er du på jakt etter en spesiell gave, er dette stedet å besøke. 

 Her kan du også benytte deg av vår gavegenerator for å finne gaver som passer til spesielle anledninger og i den prisklassen du ønsker deg – levert direkte på døren din! 

I tillegg til klassisk norsk design finner du dessuten garn og strikk – både for dem som ønsker å strikke selv, og de som foretrekker ferdig strikket. Blant annet kan du her bestille ferdigstrikkede mariusgensere, og nydelige votter fra Tuva Tøv.

  Velkommen til vår nye nettbutikk – her finner du håndplukket Norsk Design – Fra Norsk Flid Husfliden.

Kommentarer

Gravatar profile image

07.05.13 10:27 Per Svar

Gratulerer! Utrolig flott at noen rendyrker norsk design - nå også på nett :)

Gravatar profile image

07.05.13 10:30 Gry Svar

Gratulerer med ny nettbutikk! Så fine bilder, og produktene er jo så fine.

Gravatar profile image

07.05.13 11:30 Endre Svar

wow! LEKKERT!!!!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten