Norsk Flid Husfliden Hønefoss – i samme lokaler siden 1939, og med en egen jubileumsdrakt designet av daglig leder

17.07.2012

Det er ikke rent lite historie som skrives i Norsk Flid Husfliden Hønefoss – både før og nå. Butikken ble stiftet som husflidsutsalg allerede i 1930, og i 1939 flyttet de inn i dagens lokaler som riktignok gjennomgikk en grundig oppussing et par år tilbake. I dag er dette en lekker gavebutikk med norsk design og lokale husflidsprodukter. Butikken fokuserer dessuten på kunnskap om og utstyr til et bredt utvalg av husflidsteknikker og garn.

Bunadstilvirkning og salg står sentralt for Husfliden Hønefoss, hovedsakelig lokale bunader og drakter som Ringeriksbunaden, Gammel Ringeriksdrakt og Ådalsbunaden. Til 75 års jubileet i 2005 ble det laget nok en vakker drakt, Furustakken, designet av May Venke Sem-Jacobsen, daglig leder i butikken! Wow og gratulerer sier vi bare! Så dette er i hvert fall riktig sted å komme innom for å snakke med designeren bak din kommende drakt. Alle bunader og drakter er lokalt produserte.


I dag er det Irina Valerjeva Pedersen, og daglig leder May Venke Sem-Jacobsen som er ansatte i butikken, og de ønsker deg alltid velkommen med gode historier og spennende produkter. I tillegg er Hønefoss i seg selv en spennende destinasjon med Utstillinger, konserter, restauranter og et mangfoldig aktivitetstilbud. Nå i sommermånedene er Hønefossrevyen en stor begivenhet, og ellers byr Ringeriksregionen på vakker natur, med furumoene, Nordmarka, Tyrifjorden med strender og båtliv, elvene, Norefjell kun en time unna og mye mye mer… Velkommen til Hønefoss og Norsk Flid Husfliden!

 

Kommentarer

Gravatar profile image

07.08.12 17:26 Runhild Tokerud Svar

Flott jobbet jenter!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten