Til Molde for jazz, roser, utleiebunad og ekte MFK-votter

07.06.2012

Rundreisen vår har så vidt begynt, og en reise langs magiske atlanterhavsvegen fra Kristiansund til Molde og Rosenes by er neste steg! Norsk Flid butikken i Molde ligger mitt i handlegata, nærmere bestemt Storgata 15. Her jobber det til sammen ni dyktige damer i butikken og i bunadsverkstedet.

Molde er en kjent for MoldeJazz, roser, fotball og storslått natur, men vil du ha det lille ekstra, er Norsk Flid stedet å stikke innom. Her kan man faktisk leie bunader og i garnavdelingen lærer de deg gjerne å strikke din helt egen MFK (Molde Fotball Klubb) Vott!

Og så sitter de nok enda med noen overraskelser som lokalt produserte votter og løpere, men det får du ta turen innom for å oppleve. God tur, og velkommen til Norsk Flid Husfliden Molde!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten