MATBUDA – SMAKEN OG LOOKEN AV KORTREIST MAT FRA NORDVESTLANDET

18.01.2012

MATBUDA – SMAKEN OG LOOKEN AV KORTREIST MAT FRA NORDVESTLANDET

Matbuda på Stranda er et lite eventyr for alle som er begeistret for kortreist mat! Det være seg fisk, ost, viltkjøtt eller øl. Og mye mye mer….

De har naturlig nok (gitt lokasjonen) fokus på lokalprodusert kortreist mat fra norvestlandet. I tillegg til å selge enkeltprodukter kan du også leie selskapslokaler for 10-25 personer – en fest for de som er glad i god mat og interiør.

Fokuset på lokalprodusert, kortreist mat har Driv Design også tatt med seg i interiørdesignet der de ønsket å skape en god landhandel av vår tid, for det beste av regionens mat, men også med røtter i historie og tradisjon. I tillegg til at både konseptdesign og innredning er lokalprodusert og kortreist!

Definitivt verdt et besøk – både for ganen og øyet!

Kommentarer

Gravatar profile image

20.01.12 08:54 Per Svar

Herlig med kortreist - bra konsept!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten