Grattis med ny butikk Trondheim

15.04.2011

Grattis med ny butikk Trondheim

Helt ny er den vel strengt tatt ikke, men Norsk Flid Husfliden i Trondheim har i hvert fall fått en solid fornyelse med nyoppusset fasade og interiør. Resultater er en lys og åpen butikk med godt innsyn og en utstilling som yter produktene rettferdighet.

Og da er det jo tankevekkende at huset med fornyelsen er ført tilbake til slik det var i 1917. Det er særlig tekstildelen som har fått nye og bedre plass, med et spennende utvalg av klær fra norske designere du ikke så lett finner andre steder. Og like viktig var det å få systua tilbake i butikken, slik at bunadene igjen syes i butikken.

Hvis du vil rusle rundt å se og oppleve norsk design akkurat nå, er butikken i Trondheim et fint sted å begynne turen.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten