Fru Pedersen. Fra Trondheim.

15.03.2009

Fru Pedersen. Fra Trondheim.

Etter årevis med nesegrus beundring for parmaskinke, serrano og italienske oster, er vi nordmenn virkelig i ferd med å få øyene opp for de lokale matprodusentene rundt oss. Nymerkede produkter kommer jevnt og trutt og interessen for spesialforretninger øker. Så mye at kjedene har begynt å ta det på alvor også.
Men på betryggende avstand fra kjedelig kjedemat, finner du fristende butikker som Fru Pedersen Gårdsmat i Trondheim. Her tilbyr de kortreist og lokalprodusert mat fra Midt-Norge og Midt-Sverige. Lokale spesialiteter fra leverandører med navn som gir deg lyst til å reise rundt i Midt-Norge. Kortreist mat er godt. For deg og for miljøet.Kommentarer

Gravatar profile image

17.03.09 20:45 rita ottervik Svar

stilig butikk! her bør alle trøndere med respekt for seg selv og byen sin stikke innom. butikken er en komprimert matfestival, den har noe for en hver smak, og er i ferd med å bli en institusjon i byen. den ligger i kjøpmannsgata, men du kommer inn via dronningens gate. dette forvirrer folk noe, men man finner fram om man bare prøver

Gravatar profile image

17.03.09 21:18 Kjersti Stenvig Svar

Gratulerer med fin hjemmeside !!

Gravatar profile image

26.03.09 15:06 Johan Andresen Svar

Bra bilder! Tror jeg må ta turen innom her neste gang jeg er i Trondheim!

Gravatar profile image

30.03.09 11:10 Wenche Johansen Svar

Et meget delikat sted.

Gravatar profile image

13.05.09 10:02 Jippipippi Svar

Jippipippi kommer på besøk så snart muligheten byr seg! Herlig herlig sted!

Gravatar profile image

02.08.09 21:08 Bernt Barstad Svar

Det er vel på sin plass å nevne at Fru Pedersen gårdsmat AS fikk matprisen ved Oi Trøndersk Matfestival 2009 (www.oimat.no).

Gravatar profile image

04.09.09 11:37 Siv Svar

Gratulerer med prisen!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten