Retromasker fra Tine Solheim

03.02.2011

Retromasker fra Tine Solheim

For Tine Solheim går det unna med strikking, modeller og mønster – nå er hun ute med enda en ny bok – Retromasker. Dette er hennes tredje bok, og her har hun hentet inspirasjon fra tradisjonelle strikkemønster og som alltid satt sin egen twist på dem.

Boken inneholder 135 hekle- og strikkeoppskrifter på gensere, kjoler, vester og tilbehør…, så her er det nok til mange strikkekvelder! Det er først og fremst strikke- og hekleoppskrifter til damer, noen plagg for menn, egne kapitler for barn og ungdom og selvsagt oppskrifter på interiør som puter, vesker og andre små og store prosjekter. Alle de 135 oppskriftene er samlet i et oppskriftshefte bak i boken.

Flere av modellene i boken er utviklet spesielt for Norsk Flid Husfliden, og fås kjøpt der i egne strikkepakker med oppskriftshefte, merke og alpakkagarn fra Du Store Alpakka.

Kommentarer

Gravatar profile image

09.02.11 14:37 bente Svar

Tine Solheim kan det med design - masse veldig vakre plagg i bøkene hennes!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten