Mandal - hele Norges veveri

17.12.2009

Mandal - hele Norges veveri

Det er ikke sikkert at du vet det, men du har helt sikkert sett de flotte tekstilene som kommer ut av vevene på Mandal Veveri. Veveriet i Mandal er nemlig en av landets største leverandører av bunadsstoffer. En tradisjonsrik bedrift med en historie som går tilbake til 1918 - med produksjon av  tekstiler basert på naturfiber og  strenge krav til råvarer, prosess og produktkvalitet.  I tillegg til bunadsstoff, produserer de duker, servietter, kjøkkenhåndklær, forklær og bordbrikker. Med Babette-serien vant de merket for god design og beste norske produkt i 1988.

Kommentarer

Gravatar profile image

17.05.10 03:27 Kirsten Quist Barnes Svar

Nei, som nevnt så liker ikke alle sin egen bunad best. jeg er et unntak, jeg HAR nord-landsbuna, bor i Tromsø, men Ønsker med Vest-agder bunad, fordi den er vakker, ekte (ikke "laget") og fordi jeg opprinnelig kommer derfra. men foreløpi føler jeg meg flott i min nordlandsbunad! Takk for info om Mandal Veveri. K

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten