Det heter Røros Tweed

11.10.2013


Noen ting er så bra gjort at det blir et begrep. En slags kvalitetsbetegnelse på en hel kategori. Som pleddene fra den tradisjonsrike, kvalitetsbevisste og ikke minst innovative tekstilprodusenten Røros Tweed. For det er det de egentlig heter, selv om de fleste av oss bare sier Røros-pledd når vi ser dem. Pleddene. Og vi ser dem ofte, for Røros-pleddene er populære her hjemme og langt utenfor landets grenser. 

Konfetti heter høstens nye pledd fra Røros Tweed. Etter spennende smarbeid med Snøhetta Design og den New York-baserte kunsteren Bjarne Melgaard, er det nye pleddet et moderne og stilrent design som raskt vil bli en klassiker i norske hjem eller hjem som svermer for norsk design. Konfetti finner du hos Norsk Flid Husfliden i en av våre butikker over hele landet, eller i vår nye nettbutikk.

Røros Tweed pled konfetti

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten