Bøtter i farger & filt

27.09.2012

Pail er rett og slett multifunksjonelle filtbøtter fra Monika Piatkowski og det londonbaserte designstudioet HIVE. De kommer i mange ulike farger, og er perfekte til alt fra magasiner og leker til skjerf og strikketøy… Her er det mad andre ord bare å pakke i bøtta…

HIVE og Monika Piatkowski har mottatt flere priser de siste årene, blant annet Elle Decoration Norway Best Designer of the Year Award, Elle Decoration International Design Award for Cityscape rug og Peugeot Design Award. I tillegg har de stilt ut på blant annet 100% Norway.

Nok et eksempel på fantastisk norsk desig i utlandet - og tilbake igjen. For du kan selvsagt handle produktene deres direkte på nett og hjem til Norge – http://www.hiveshop.co/


Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten