Scandinavian Surface - bokstavelig talt

14.06.2012

Scandinavan Surface tar rett og slett den Skandinaviske naturen rett hjem og inn til deg. Designerne bak det suksessfulle merket, Ann-Tove Engenes, Kristine Dybwad, Katrine Nylund og Åsne Midtgarden er opptatt av naturen, faunaen og dyrene du kan skimte her i de skandinaviske skoger, og tar dette over i design på tekstiler og interiør.

Og de holder jo til i Bergen, så de må ikke se langt for å finne inspirasjonen…Blant deres nyheter er serveringsfat og ”blokk”, en massiv  treblokk med trykk, i tillegg til de etter hvert velkjente Panel pieces.

Du får et rikt utvalg av produktene hos blant annet Norsk Flid Husfliden, som også har Rørospleddene Scandinavian Surface designet tidligere i år.

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten