Ny bok fra Arne&Carlos!

09.08.2013


Ny bok fra Arne&Carlos! Fantastiske strikkeoppskrifter som kun krever to pinner og å kunne strikke rett! Den nye boken fra Arne & Carlos byr på de utroligste oppskrifter, og alt men trenger er to pinner og å kunne strikke rett! Nesten for godt til å være sant når du ser hva strikkeoppskriftene gir! Håndarbeid fra hagen er en fantastisk bok med oppskrifter og bilder av alt fra Magnus-hagemus, Hippie-jentene på piknik og store deilige pledd. 

 Du får kjøpt boken hos alle Norsk Flid Husfliden, og på deres nettbutikk får du den dessuten sendt direkte hjem i posten! Her får du også det du eventuelt måtte trenge av pinner og garn. God fornøyelse – og nyt de siste dagene i hagen på Arne & Carlos stasjonsvis!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten