Tid for sommerstrikk

05.06.2013

Med lyse sommernetter i vente, er det ingen grunn til å la strikkepinnene hvile til høsten.

Lune og svale strikkegensere i fine naturmaterialer er det perfekte følget til norsk sommer. Eller noe helt annet. For det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan skape med garn, alt fra interiør til grytelapper og bikinier.

Garn, strikkepakker, mønster og inspirasjon til alle dine strikkelyster finner du hos Norsk Flid Husfliden. I Nettbutikken til Norsk Flid kan du kjøpe mønster og garn direkte på nett, eller du kan stikke innom din lokale butikk.

Bildene som er vist her er fra Rauma og PT Design, som har mye spennende sommerstrikk du kan glede deg til.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten