Høsten er på vei - og Du Store Alpakka har et nytt oppskriftshefte med garnet Hexa

29.08.2012

Hvis du ikke har opplevd den utrolige garnkvaliteten i et alpakkaplagg, er det på høy tid å gjøre det nå. Du Store Alpakka har nå kommet med et nytt oppskriftshefte, Maskerader nr. 20, der det deilige Hexa garnet er utgangspunktet.

Plagg som blir strikket med Hexa garn blir utrolig myke og deilige – i 100% alpakka selvfølgelig. Garnet er tykt, men samtidig lett og luftig. Garnet er kabelspunnet av fineste alpakka og strikkes på pinne 6-8.

Hexa kan du både ta og føle på hos Norsk Flid Husfliden. Kjenn på den unike alpakkakvaliteten som er både sval og varm på en gang – et av verdens mest ekslusive fibre.

Eller la deg inspirere av de mange strikkeoppskriftene i det nye Maskerader nr 20. Og hvis du er en av oss som trenger litt hjelp eller noen tips for på komme i gang, er du kommet til rett sted i Norsk Flid Husfliden.

Kommentarer

Gravatar profile image

10.09.12 12:46 Marte Svar

Et utrolig godt garn å strikke med :) Anbefales

Gravatar profile image

01.12.12 03:03 Siri Svar

Helt fantastisk: ))

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten