Cognitime Classic. Ny lansering av et norskdesignet døgn – hjelp dem å fa satt i gang produksjonen!

22.08.2013

Cognitime lanserte sin første klokke, Døgn, i 2011. Nå er en helt ny kolleksjon allerede lansert på indiegogo: Cognitime Classics. Kolleksjonen består av fire varianter i henholdsvis sort og børstet stål, med grønn eller blå skjerm. Prototypene er ferdige og alt er klart for produksjon. For å ha nok kapital til produksjonsverktøyene er det derfor satt i gang en kampanje på indiegogo der du kan forhåndsbestille dine klokker. Eller du kan rett og slett donere 5 dollar om du ønsker det. Så får de satt produksjonen i gang så snart som mulig!

 Cognitime er et unikt klokkekonsept som verken er digitalt eller analogt. viser tiden med en tidslinje som viser alle døgnets timer i en figur som lyser opp i takt med tiden. Ideen stammer fra en oppfinnelse som skulle gjøre det lettere for funksjonshemmede å lese tiden. Likevel er det få spor av medisinteknisk hjelpemiddel i Cognitime som står ut i mengden med sitt stilrene skandinaviske design. Klokkekolleksjonene er designet av designer og partner i 360 grader industridesign i Oslo, Magnus Anderssen. 

Cognitime er et internasjonalt kollektiv med designere og produksjonsspesialister ”who’s sole purpose is changing the way you see your time and making sure that you look damn good doing it”, som de sier selv. Alt er klart for å bestille klokkene til en introduksjonspris nå på indiegogo.

Klokkene er estimert til å være klare til desember 2013 (gitt at de får nok forhåndsbestillinger) – så det er altså en perfekt julegave – til deg selv eller en annen du syns fortjener det. 

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten