EyePOC – historien om gutten som lagde ”pappas brileetui”

01.03.2013


Det høres ut som et klassisk eventyr, og på en måte er det jo litt sånn. Bakgrunnen for bedriften EyePOC var faktisk at 13 år gamle Nicolai kom hjem fra skolen med en gave til sin far: et håndlaget brilleetui med påskriften ”pappas brilleetui”. Far ble naturlig nok svært glad i etuiet – og det var mange andre som la merke til det også, blant annet en optiker som ville selge det i butikken sin. Og det var altså starten på EyePOC, som i dag har mer enn 50 forskjellige design på både brilleetui og mobildeksel.


I kolleksjonen til EyePOC finner du blant annet mange særnorske mønster som maruis-strikk, men også ulike personlige meldinger og fargeglade mønster. Du finner et stort utvalg i kolleksjonen hos Norsk Flid Husfliden.

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten