Bjørg – en norsk superstjerne i smykkenes verden

03.12.2013


Det er få norske designere som noen sinne får komme innenfor David Bowies magiske univers. Men det har altså Bjørg gjort. Hennes smykker er brukt i stor grad i videoen "The Stars (Are Out Tonight)" . Smykkene som ble brukt er "After Eden" arm cuffs, "Dew of Dreams" collar tips and "Wild Horse" neckpieces and earpieces. 

Og det er ikke bare Bowie som har fått øynene opp for disse fantastiske smykkene. Lady Gaga hadde på seg ”wild horse” smykket (selvfølgelig på hodet) i en covershoot for Elle US tidligere i høst. 

Bjørg Jewellery ble startet allerede i 2004 - av Bjørg (Nordli-Mathisen) selvfølgelig. Hun har hele tiden hatt en konseptuell tilnærming til sine design, og en delikat balansegang mellom det tynne, elegante og det rå. 

Alle smykkene fra Bjørg inneholder 100% naturlige materialer – og de er håndlagde. En perfekt og spesiell gave til en du er helt spesielt glad i.

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten