Mer Marius takk

09.10.2013


Vi får visst ikke nok av Mariusgenser og Marius-mønster i alle tenkelige og utenkelige varianter. For det er fortsatt Marius som surfer friskest på den stadig voksende strikkebølgen. Marius Strikkebok er et sikkerstikk, med 45 oppskrifter for deg som kan strikke. 

Her finner du klassikerne og nye oppskrifter side om side mellom permene i den innholdsrike boken. Minst like uimotståelig er Uglys barnekolleksjon med Mariusmønster på alt fra matbokser til strømper og gensere og bodyer. 

Og det stopper ikke der, for iphone´n skal selvsagt også kles i Marius med deksel fra Eyepoc. Er det mer? Joda. Garn selvfølgelig. I alle Mariusmønsterets farger.

Og sånn fortsetter det. For strikk er mer populært enn noen gang, og det finnes en Marius i oss alle. Er du fortsatt ikke helt frelst? Da bør du ta turen til Norsk Flid Husfliden. Til en av butikkene nær deg eller i den nye nettbutikken. Det finnes en Marius til deg der også.


Marius strikkebokKjøp dekselet her
Alt i Marius til barnaFerdigstrikket Mariusgenser
Marius matboks

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten