Enchained – Cecilie Mellis nye høst- og vinterkolleksjon – for the naughty and nice

19.09.2013


I disse dager har Cecilie Mellis nye høst- og vintercolleksjon av accessory kommet i butikkene. Kolleksjonen er inspirert av en miks av kontraster, der røffe lenker kombineres med polerte krystaller. Kolleksjonen består av smykker, øredobber, armbånd og ringer – laget spesielt for den søte, men uskikkelige kvinnen.

Uttrykket med de sterke kontrastene i kolleksjonen gir en sterk, men samtidig pyntet og pen look. Fargene spenner også fra duse pasteller til mørk grønn og dyp blå. 

Melli åpnet sin første butikk i 2004. I dag driver hun to butikker og eget systudio sentralt i Oslo. Den ene butikken er en kjolesalong. Den andre, som åpnet høsten 2010, er en tilbehørsbutikk, en såkalt ekviperingsbutikk. 

Vi anbefaler virkelig alle å ta turen innom! Alle bildene er hentet fra Cecilie Mellis hjemmeside.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten