En rockumentary fra Johnny Love

05.10.2012

- Vi lanserer kolleksjonen som en rockumentary. JohnnyLove-merket stammer jo fra rockebyen Trondheim.

Det sa John Vinnem til ByAvisa tidligere i høst om årets høst- og vinterkolleksjonen. Og det er virkelig en følelse av oppdressa trønderrock med smashing detaljer som skinner gjennom både i kolleksjonen og de flotte bildene fra Geir Mogen.

Selv om settingen er rocka, er klærne classy. Og ikke tilgjort slitt. JohnnyLove-touchen som både er sporty og oppdressa skal hele tiden ligge i bunn, sier Vinnem.

Er det en ting som hele tiden har vært karakteristisk for Johnny Love er det gjennomført. Hele veien. For det er en umiskjennelig signatur som binder kolleksjonenen fra Johnny Love sammen. Merket selges i 44 butikker i Norge og 100 på verdensbasis.

JohnnyLove er en kombinasjon av klassisk fashion, frekk gatemote, innovativ bruk av tekstiler og materialer - og helt spesielle detaljer som unik signatur. Vi bøyer oss i støvet for en stor norsk designer på Buran!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten