Raff Design. I all beskjedenhet

30.01.2012

Raff Design. I all beskjedenhet

Det er noe utrolig befriende over den Bergenske mangelen på beskjedenhet. Tydelig demonstrert når vestlandshovedstaden inviterer til egen design- og moteuke under navnet Raff Design.

I en hel uke  forvandles sentrale utstillingsvinduer i Bergen sentrum til en vandreutstilling, der utvalgte designere presenteres døgnet rundt, uken gjennom. Uken byr på raffe opplever og impulser med utstillinger, designfaglig seminar og toppes med en storslått happening.

En fantastisk mulighet for designere til å vise seg frem for et stort og publikum og for alle oss andre til å se, oppleve og bli inspirert. Hvis du er i Bergen da. 31. August. For der og da det skjer. Helt frem til 10 september.   

 

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten