Emaljesmykker – inspirert av barndommen på 70-tallet og produsert i hjertet av Oslo. THE ENAMELLIST BY CAMILLA PRYTZ

30.12.2011

Smykkekunstner Camilla Prytz fylte 40 tidligere i år, og oppfylte i den forbindelse en gammel drøm: Å lage emaljesmykker. Kolleksjonen The Enamellist ble lansert i november og er inspirert av hippietiden og sin egen barndom på 70-tallet.

The Enamellist er håndlaget i samarbeid med Opro Produkter AS - en av Norges få gjenlevende emaljeverksteder som blant annet er kjent for å håndlage ordensmedaljer til det kongelige slott og dåpshjertene vi alle husker fra barndommen. En hundre prosent norsk produksjon med stanser, sølv og emalje laget i Oslo.

Opro Produkter AS finner du i Storgata i Oslo – og her finnes en eventyrverden for smykke-elskere. I hundrevis av små skuffer og esker ligger modellene sortert etter type og størrelse; brosjer med håndmalte blomster. Nåler med nasjonalromantisk motiver. Anheng og armbånd for voksne og barn. Kolleksjonen The Enamellist ble lansert den 9. November på DogA sammen med en utstilling av Knut Bry som har fulgt prosessen og fotografert kolleksjonen. Du kan se flere av bildene fra kolleksjonen her.

Kanskje litt seint som julegave, men kanskje en perfekt nyttårsgave til deg selv eller andre? Norsk design og produksjon på sitt aller beste!


Kommentarer

Gravatar profile image

02.01.12 11:22 Ingrid Svar

Dette havner på min ønskeliste på det nye året!!!

Gravatar profile image

02.01.12 12:36 Inkalill Svar

Bra artikkel! Takk!

Gravatar profile image

02.01.12 12:39 Karianne Svar

NiceNiceNice! Noen steder man får kjøpt dem utenom DogA???

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten