Arts & Crafts. En smykkehistorie.

21.06.2011

Arts & Crafts. En smykkehistorie.

Historien bak Arts & Crafts er et lite smykke i seg selv. To unge designere som møtes på tur i Asia en gang på 70-tallet. De forente krefter og etablerte etter hvert konseptet som har blitt smykkebrandet Arts & Crafts - en internasjonal suksess med sterk forankring i den rene enkelheten som kjennetegner skandinavisk design. Til nå.

For med deres ferske samarbeid med designer Fam Irvoll, har kolleksjonen fått en ny dimensjon eller to. Det er lekent, morsomt energisk og eventyrlig. Akkurat det vi forventer fra Fam Irvoll. Og et nytt kapittel i historien om Arts & Crafts.

Kommentarer

Gravatar profile image

21.06.11 15:06 Anonym Svar

Fine ting, men det er vel ikke akkurat made in norway?

Gravatar profile image

13.07.11 10:59 Anna S

...designet i Norge.

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten