Norsk mote og design popper opp overalt

29.04.2011

Norsk mote og design popper opp overalt

Nå står vi ikke med lua i hånda lenger. For det er ikke lenger sånn at skandinavisk mote og design er forbeholdt våre danske og svenske naboer. Interessen for det som rører seg på denne fronten i Norge øker, og stadig popper det nye talenter opp som markerer seg nasjonalt og internasjonalt.

Det gjør også utstillingen ”A Pop Up Book” som nettopp åpnet i Posthallen i Kvadraturen i Oslo. Utstillingen viser et spennende utsnitt av norsk design og beveger seg lett på tvers av disipliner. Prosjektet - som tidligere er vist under Fashion Trade WHITE i Milano - er en kulturinstallasjon som belyser norsk design som kulturelt uttrykk. En befriende kontrast til den mer tabloide og overflatiske omtalen moteindustrien som regel blir avspist med.

Utstillingen står frem til 5. mars, og det er til og med en butikk hvor du kan kjøpe noen av de unike produktene. All honnør til Alexander Helle – mannen bak Norwegian Rain – som har ledet dugnadsarbeidet med å få dette spennende prosjektet opp.

Kommentarer

Gravatar profile image

05.05.11 21:39 Mona Svar

Mailen kommer i dag 05. Mai, Den er datert 29. April og denne utstillingen står fram til mars? Betyr det 2012?

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten