Oslo Fashion Week revisited

16.02.2011

Oslo Fashion Week revisited

Da er det høytid for alle trendengstelige fashionistas igjen. De neste dagene samles den norske motebransjen og andre fashionentusiaster for å se hva som vil gjelde på runway, asfalt og moteblogger fremover. Og selvfølgelig er det priser. Til og med bloggpriser for de vasseste motebloggene.

Og gjevest av alt, årets Nåløyet, gikk til talentfulle Haaning og Htoon som debuterte med sine første kolleksjon i år og ble hedret som beste designer og årets nykommere.

Fam Irvoll fortsetter å glede publikum, nå med sin første smykkekolleksjon i samarbeid med Arts & Crafts. Og sånn fortsetter det hele moteuken gjennom, med en glamorøs blanding av parties, runway og glitrende events til alle må sparke av seg de høye hælene og puste ut til neste gang. Puh…

Kommentarer

Gravatar profile image

07.03.11 12:56 Good4mooD Svar

Nytt underholdningsportal med god hømor http://good4mood.com Morsomme video, Morsomme bilder med komentarer, Morsomme monumenter, Hemmeligheter om norsk lotto, Live guide til Norge Keep smiling Facebook Twitter

Gravatar profile image

06.05.11 08:26 Emberlynn Svar

I'm not esliay impressed. . . but that's impressing me! :)

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten