Dreams of Norway – smykker fra skogen

22.03.2010

Dreams of Norway – smykker fra skogen

Dreams of Norway ble startet av Nina Einarsen og Iselin Strømsvåg i løpet av noen vårdager på fjellet. Og det er ingen hemmelighet at det er nettopp den norske naturen de henter inspirasjonen sin fra; Gammel skog, fjell, myr, hvitveis, og morgendugg.Iselin studerer klesdesign ved moteskolen Esmod i Oslo, og det ryktes at de i fremtiden kanskje vil utvide Dreams of Norway en egen kleslinje…. I dag får du i hvert fall kjøpt smykkene på Designerkollektivet på Aker Brygge, Provida i Bydøy Alle, og på Skolyst i Trondheim. Og så kan du bestille dem på Dreams of Norways egen nettside!Kommentarer

Gravatar profile image

22.03.10 22.02 Hege Otnæs Svar

Nydelige smykker. Hurra for norsk brukskunst og design!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten