Dreams of Norway – smykker fra skogen

22.03.2010

Dreams of Norway – smykker fra skogen

Dreams of Norway ble startet av Nina Einarsen og Iselin Strømsvåg i løpet av noen vårdager på fjellet. Og det er ingen hemmelighet at det er nettopp den norske naturen de henter inspirasjonen sin fra; Gammel skog, fjell, myr, hvitveis, og morgendugg.Iselin studerer klesdesign ved moteskolen Esmod i Oslo, og det ryktes at de i fremtiden kanskje vil utvide Dreams of Norway en egen kleslinje…. I dag får du i hvert fall kjøpt smykkene på Designerkollektivet på Aker Brygge, Provida i Bydøy Alle, og på Skolyst i Trondheim. Og så kan du bestille dem på Dreams of Norways egen nettside!Kommentarer

Gravatar profile image

22.03.10 22:02 Hege Otnæs Svar

Nydelige smykker. Hurra for norsk brukskunst og design!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten